Hundelegetøj

Hunde elsker at lege, og ud over at det er en god måde at træne med sin hund på, er det også en god måde at få et godt forhold til hinanden, ejer og hund imellem. 

Agility

Aktiveringslegetøj

Apport

Bolde til hunde

Hvalpelegetøj

Interaktivt legetøj

Legetøj til godbidder

Plyslegetøj

Reb Legetøj

Tyggelegetøj

Vandlegetøj

På denne side har vi samlet hele vores udvalg af hundelegetøj, og det er der meget af. Alt lige fra legetøj til apport, en lang række forskellige bolde og tyggelegetøj til plyslegetøj, vandlegetøj, legetøj til godbidder og legetøj, der er særligt velegnet til hvalpe. Og meget mere. Du finder legetøj i alle former, størrelser, farver og materialer. Noget legetøj er skabt til at holde længe, mens andet er knap så holdbart, men til gengæld sjovt, så længe det varer. Klik på de relevante kategorier nedenfor – og kontakt os, hvis der er noget, du ikke kan finde. Så forsøger vi at skaffe det til dig.

Så skal der leges!

Alle hunde – store som små – elsker at lege, og det er en vigtig del af hundens aktivering. Faktisk siger man, at hunden bliver meget trættere af at bruge hjernecellerne ved udfordrende leg end bare at løbe en lang tur. Og så bliver din hund aldrig for gammel til leg. Det gælder bare om at finde sjovt og aldersrelevant legetøj. Og noget, der matcher din hunds temperament, naturligvis. Alt hundelegetøjet på MiniZoo er fra anerkendte producenter og aktiverer og beskæftiger din hund på bedst mulig måde. Husk dog altid at holde øje med din hund, når den leger – dels for at undgå, at den bliver for ivrig og lader legen gå ud over andet/andre end legetøjet, dels hvis der, mod forventning, skulle gå et stykke af legetøjet, som din hund kan få i den gale hals.

 

Hundelegetøj til alle typer lege

Uanset om din hund er glad for vand, eller den skyer det som pesten og foretrækker at apportere på en mark, så har vi noget legetøj, der passer. Vi har også aktiveringslegetøj, der er med til at stimulere og aktivere din hund. Dens intellekt udfordres, samtidig med at den skal få legetøjet til at pibe, få godbidder ud af legetøjet eller andre ting, der ’belønner’ den. Aktiveringslegetøj er sjovt for hunden og er desuden med til at modvirke gøen og anden uhensigtsmæssig adfærd.

 

Kaste bold

De fleste hunde bliver aldrig trætte af at lege med bolde. Det ved vi hos MIniZoo, og derfor har vi et væld af forskellige bolde til timevis af sjov leg med din hund. Vælg mellem mange farver, store bolde, små bolde, hårde bolde, bløde bolde og alt derimellem – mulighederne er mange, og din hund vil elske dig for at vælge bare en enkelt af dem.

 

Sødt, blødt plyslegetøj

Det er ikke kun babyer og små børn, der holder af deres bamser – også mange hunde holder af at have en blød plysbamse, de kan gå rundt med, putte med og/eller ruske godt og grundigt. Det afhænger helt og holdent af din hunds temperament, om den foretrækker det ene eller det andet.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund