MUSH B.A.R.F foder til hunde

Bestil for over 600 kroner og få det leveret fragtfrit lige til døren!

MUSH barf VAISTO®er et komplet fuldfoder til hunde i alle aldre og racer. MUSH barf er råt kød, ben, organer, grøntsager og det mest naturlige for en hund at spise. Helt fri for nogen form for tilsætninger. 

MUSH barf VAISTO® har variation i et og samme produkt med hele 3 forskellige byttedyr. Barf foderet er fremstillet af finske råvarer fra lokale gårde som vi kender og stoler på. Vaisto® råfrosset i vores unikke spiralfryser for at bevare de naturlige næringsstoffer bedst muligt.

MUSH barf VAISTO® er 25 grams kødboller som gør det nemt at servere en portion mad til din hund. Alt Barffoderet leveres i pakninger af 800 gram, 3 kg eller 10 kg med genlukkelige poser for høj brugervenlighed.

Vi gør det nemt og praktisk at fodre din hund 100 procent naturligt. De finske fødevaremyndigheder stiller høje krav til dyrevelfærd og tillader ikke forebyggende medicinering, samt store krav til lavere transporttid til slagteri.

Brandet MUSH stammer fra Slædehundeverdenen. "MUSH" er et kommando ord som slædehundeføreren bruger for at motivere hundene. Ordet Vaisto er finsk og betyder instinkt. Navnet MUSH barf VAISTO beskriver hundens naturlige instinkt eller VAISTO til at spise råt kød, ben, organer og grøntsager. Intet andet.

Hunde er kødædere og har brug for en kost tilpasset den måde deres kroppe fungerer. For os betyder det at hundens mad, så vidt muligt, bør ligne den mad de ville spise hvis de levede i naturen: råt kød, ben, organer og grøntsager.

Vi vil give alle hunde mulighed for at spise bedre mad – mad som er fersk, ren, ubehandlet og fri for tilsætninger og unødvendige ingredienser. Derfor anbefaler vi M.U.S.H. Det skal være Hundemad deres kroppe er skabt til at spise, hundefoder der giver styrke, energi og sikrer madglæden. Præcis den type mad laver MUSH på deres fabrik i Jakobstad i Finland. Vi tror at råfodring er det bedste du kan give din hund, og vi ønsker at maden skal være en kilde til sundhed, glæde samt høj livskvalitet. 

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund