Transportbur i stål

 

Metal transportbure i høj kvalitet til hunde i mange størrelser

Hos MiniZoo finder du et bredt udvalg af transportbure i metal i forskellige design og størrelser. Vi har markedets billigste priser på metalbure til hunde. Vi har transportbure med plads til én eller to hunde i de skrå modeller. Der er bure med lige sider og skråsider så de passer præcist ind i din bil. I nogle af modellerne er der desuden mulighed for flere døre i buret.

Inden du køber et transportbur bør du naturligvis overveje, hvor stort transportburet skal være for, at din hund kan føle sig godt til rette i buret. Den skal kunne gå ind og stå op, gå rundt og kunne lægge sig ned. Så ca 1,5 gange hundes størrelse. Samtidig skal transportburet jo også kunne være i bilen, hvorfor vi hos MiniZoo anbefaler, at du måler bilen indvendigt, inden du foretager dit køb. Udover transport af din hund fra et sted til et andet, er transportbure også velegnede til burtræning, hvor hunden lærer at blive på et bestemt sted eller område. Mange benytter også disse metalbure til hundetræning og til hundeudstillinger, hvor hunden skal vente og være i buret.

Til de fleste metalbure er der både mulighed for at ilægge puder/madrasser eller sætte hundeburs overtræk over buret hvis solen skinner meget eller det bliver dårligt vejr. 

 

På Dogman metal hundebure er der flere fæstepunkter, en.dyb udtagelig plastbund og de er enkle at rengøre. Der er rundede hjørner og en slidstærk finish på metallet. De er lette at folde sammen og enkle at montere.

© www.minizoo.dk