Halsbånd i Læder fra Kampuni

 
 • Her er hundehalsbånd af meget høj kvalitet.
  De har farver og design inspireret af forskellige folkedragter. 
  Se 28 forskellige modeller nedenfor:
   

 • Alle disse hundehalsbånd, fra producenten Zinj, er håndlavede af naturligt kenyansk carbon læder og er vegetabilsk garvet.
   

 • Indersiden er foret med vegetabilsk garvet gedeskind.

 • Messingdetaljerne er støbt i hånden af ??lokale håndværkere, der bruger genbrugsmessing.
   

 • Hundehalsbåndene er smukt håndperlede med 100% glasperler.
  Perlerne er så blevet syet i hånden, så de holder ekstra længe.

 • Hver hundehalskæde kommer også med en lille perleformet nøglering, med et design der matcher halskæden.

Ægte håndværk, hundeprodukter af høj kvalitet, som gør godt, giver arbejde og indtægt i Kenya

Kampuni er leverandør af produkter af høj kvalitet, men har også valgt at gøre en indsats for menneskeheden, da vores leverandører næsten udelukkende arbejder for at hjælpe udsatte mennesker i Kenya, dels ved at give dem arbejde, dels ved at arrangere sundhedspleje og skolegang til deres børn. . Derudover får alle disse mennesker hjælp til at administrere penge og åbne bankkonti, hvilket ikke er en selvfølge i Kenya.

 

Mange i Kenya kan hverken læse eller skrive og har været udsat for forskellige former for vold, og en stor del af disse er enlige mødre. Det handler også om mennesker med forskellige typer handicap. De handicappede i Kenya har ofte et usikkert liv, i alvorlig fattigdom, uden sociale sikkerhedsnet og uden adgang til sundhedspleje.

 

Kampunis produkter er af højeste kvalitet og resultatet af ægte og ægte håndværk, alt sammen for at imødekomme de høje krav fra det vestlige marked. Alle materialer kommer fra Kenya, hvoraf mange også er genbrugsmaterialer. Eksempelvis er messingen, som bruges til spænder og lynlåse, udvundet af metalskrot og taskernes forstof er ofte lavet af indsamlede herreskjorter.

  

Idéen til vores virksomhed Kampuni - "Kampuni" betyder virksomhed på swahili - og ideen bag at begynde at importere produkter fra Kenya blev født allerede i 2011-2012, da vi besøgte landet for at adoptere vores første barn. Da vi et par år senere vendte tilbage til Kenya for at hente vores andet barn, var ideen modnet, blandt andet gennem en nøje undersøgelse af markedet i Sverige og Skandinavien.
 

Det er en fantastisk følelse at kunne give tilbage til Kenya, ved at introducere deres unikke produkter i Sverige og Skandinavien, ikke mindst fordi Kenya er kommet til at betyde så meget for os.

© www.minizoo.dk