Hvalpesæt, Hvalpeliner, Hvalpesele, Halsbånd til hvalpe, snore til hvalpe, Zinj halsbånd, Zinj Hundelinie, Zinj Hundesnor, Stålkæder til hunde, Kvælerhalsbånd, Sporeline til hund, Læg spor til hunde, Hurtta Seler, Hunter seler, Hunter halsbånd, Ezydog sele, Ezydog halsbånd
Halsbånd, seler og liner til hund

Hvis du er på jagt efter et hundehalsbånd og/eller en line til din hund, så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi samlet hele vores store udvalg af halsbånd, seler og liner – vælg bl.a. mellem brystseler, førerliner, kæder, læderhalsbånd, k9-seler, hundetegn og mange øvrige varianter. Udvalget repræsenterer en lang række mærker, der alle er brugervenlige og i god kvalitet, fx Julius k9-seler, EzyDog og Flexi. Bare for at vælge nogle stykker. Klik på den kategori nedenfor, som du skal bruge – så finder du med garanti noget, der passer til dig og din hund.

Brystseler i Læder til hunde

Brystseler til hunde

Dressurline og Hundesnore

EzyDog Halsbånd

EzyDog Sele

Flexi New Comfort oprullig hundesnor

Halsbånd I Læder

Halsbånd i Læder fra Zinj

Hundehalsbånd i neopren og Nylon

Hundeliner i Læder fra Zinj

Hurtta Seler

Hvalpe sæt

Julius K9 Hundesele

Lys Halsbånd til Hunde

Pløk og tøjreline til hunde

Snudesele til hunde

Sporline & løbe line til hunde

Stålkæder

Hundesnore og -liner i god kvalitet

Det er naturligvis vigtigt, at din nye hundesnor/-line er solid, og at den er behagelig at holde ved. Men det gør heller ikke noget, hvis den samtidig er smart og matcher både dig og hunden. Her hos MiniZoo har vi et bredt udvalg af både traditionelle hundesnore og rulleliner, der gør det nemt for dig at holde styr på din hund på gå- og løbeture. Om du vælger det ene eller det andet, er et spørgsmål om temperament. Både snorene, der i øvrigt fås i flere forskellige materialer som nylon og læder, og rullelinerne fås til alle hunderacer i alle størrelser, og kvaliteten er helt i top.

 

Læder, nylon eller kæde?

Som nævnt har vi hundesnore i flere forskellige materialer, bl.a. læder og nylon. Nylon er enormt praktisk og så godt som vedligeholdelsesfrit, og så fås materialet i mange forskellige farver og mønstre, med og uden reflekser. Læder har ikke så mange farver, men er til gengæld meget holdbart og ’brænder’ ikke i hænderne, hvis din hund trækker hårdt. Lædersnoren skal dog vedligeholdes for at holde sig pæn – den skal tørres af, når den er blevet meget våd, og den skal jævnligt smøres med læderfedt. Hvis din hund trækker meget, når I går tur, kan en kæde af rustfrit stål være løsningen på en snor, der ikke går i stykker.

 

Hundehalsbånd i alle størrelser

Uanset hvilken race din hund er, finder du hundehalsbånd i høj, slidstærk kvalitet her hos MiniZoo. Vælg mellem flere materialer og farver, om der skal være refleks på eller ej, og vid, at du med et hundehalsbånd fra MiniZoo giver din hund et holdbart halsbånd, der er behageligt at have på. Du kan også vælge mellem flere forskellige lukkemekanismer – kliklås (stor trækstyrke), halvkvæl (trækkes over hundens hoved), spændelås m.fl. Husk, at hundehalsbåndet skal have den rette størrelse for ikke at genere hunden – eller gøre det muligt for den at stikke af. Mål omkredsen på din hunds hals, og husk, at halsbåndet ikke skal sidde alt for stramt.

Et halsbånd til hunde er en slags halskæde, der bruges til at holde hunden i kontrol og sikre, at den ikke løber væk eller gør skade. Halsbåndene kan være lavet af mange forskellige materialer, fx læder, nylon eller plastik, og de kan være i mange forskellige størrelser og designs. Derudover findes der også halsbånd med forskellige funktioner, fx med reflekser, så hunden er synlig i mørke, eller med GPS-tracking, så man kan finde hunden, hvis den løber væk. Det er meget vigtigt at vælge et halsbånd, der passer godt til hunden, så den ikke føler sig utilpas eller generet af det.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund