Frakker, sko og redningsveste til hunde

Hvad enten din hund skal klædes på til en særlig lejlighed, en tur ud at svømme eller bare skal kunne holde varmen, så finder du det, du skal bruge, her hos MiniZoo. Vores udvalg af beklædning til din hund er både stort og alsidigt – vælg bl.a. mellem hundesko, jakker, redningsveste og rygsække – alle i forskellige mærker, størrelser, materialer og farver. Hvis du søger forgæves efter noget, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det, der passer bedst til din hund. 

Hundesko

Redningsveste

Regn og Vindjakke

Striktrøjer

Tasker og rygsæk til hunden

Vinterjakke

Praktisk og smart tøj til hunde

Mange ejere af små hunde giver kæledyrene tøj på – både fordi det ser sødt ud, og fordi det faktisk er rigtig praktisk. Særligt i de kolde måneder, hvor de små hunde uden megen pels har svært ved selv at holde varmen. Det er imidlertid ikke kun helt små hunde, der kan have gavn af tøj eller anden beklædning – her hos MiniZoo finder du et stort udvalg af tøj, tasker og rygsække til alle typer og størrelser af hunde. Naturligvis designet på en måde, så din hund har optimal bevægelsesfrihed og ikke bliver generet af materiale, tyngde, eller lignende. Beklædningen er fra anerkendte producenter, der udelukkende fremstiller produkter i høj kvalitet – din sikkerhed for en vare, der er helt i orden.

 

På sejltur med hunden

Hvis du har en båd, bor ved vandet, eller godt kan lide at træne med din hund i vandet, kan det være en god idé at anskaffe sig en redningsvest til hunde. Så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt din hund falder over bord eller kommer for langt ud i vandet under træningen.

 

Tasker og rygsække til hunde

Hvis du og din hund er på en længere gåtur, og/eller du er kommet af sted uden en taske eller en jakke med lommer, kan en taske eller en rygsæk til din hund være en rigtig praktisk løsning. Ingen af taskerne hos MiniZoo overbelaster ryggen på din hund, men sidder tværtimod behageligt og gør det muligt for den selv at bære sine godbidder, hundeposer eller noget helt tredje.

 

Værd at bemærke ved køb af hundetøj

Det er vigtigt at sikre dig, at dit nyindkøbte hundetøj og/eller nye taske sidder godt og bekvemt på din hund, så den har optimal bevægelsesfrihed. Du bør også holde øje med hundens temperatur – bliver den for varm eller kold, skal du justere beklædningen, så hud og pels kan ånde.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund