Tilbehør og legetøj til heste

 

Selv om det måske ikke er det, der først falder dig ind, så er heste faktisk ganske legesyge dyr. Derfor kan du også med fordel give den noget legetøj at hygge sig med, hvis den bruger lang tid i boksen og/eller i folden. Her på siden har vi samlet en oversigt over det legetøj til heste, vi har i sortimentet lige nu. Du finder også flotte navneskilte til din saddel, boks og alle øvrige steder, du gerne vil have din hests navn stående. Klik på den kategori nedenfor, som du gerne vil se nærmere på, og spørg os gerne til råds, hvis der er noget, du ikke kan finde.

Sjov i boksen eller indhegningen

Hestelegetøj kan underholde din hest i boksen eller i folden, hvis den har tendens til at kede sige. Legetøjet stimulerer og aktiverer, og det kan være med til at mindske unoder og dårlige vaner, som eventuel kedsomhed har afstedkommet.

 

Flotte navneskilte til din hest

Hvis du gerne vil have navn på saddel og trense og/eller på døren til din hests bås eller boks, så har du muligheden for at bestille det her hos MiniZoo. Vi fører flere forskellige navneskilte i kvalitetsmaterialer, der har et eksklusivt look og viser din hests navn frem på smukkeste vis.

© www.minizoo.dk