Hestegodbidder

Hestegodbidder er en alle tiders belønning til din hest efter veludført arbejde, og/eller hvis du træner den til noget. Godbiden kommer i perfekte belønningsstykker i forskellige pakningsstørrelser, de smager også uimodståeligt godt og smuldrer ikke i lommen. Hav altid en pose klar til at belønne din hest når den udfører ønsket opførsel i stalden, på turen og på rideturen.

Her på siden har vi samlet vores samlede udvalg af godbidder til heste – alle sammen med lækre smagsvarianter og naturlige råvarer og i høj kvalitet. Vælg bl.a. mellem hestegodbidder fra Jacson i æble, banan eller gulerod eller måske lakrids ?

Jacson Hestegodbidder

Motivering og belønning med hestegodbidder

Vi mennesker kan som regel godt lide at blive anerkendt for at have gjort et godt stykke arbejde. Anerkendelsen kan falde som enten ros eller belønning, så længe den kommer, for det motiverer os til at yde optimalt næste gang også. Det er det samme med heste. Bruger du godbidder i forbindelse med træning af din hest, styrker du hestens fodermotivation. Hesten ved instinktivt, at den har behov for foder, ergo vil den have godbidder. Og gerne mange af dem. Det betyder, at du kan få din hest til at yde ved at belønne ønsket adfærd med en godbid. Du kan naturligvis også bruge gulerødder, æbler eller andet, men godbidder er en sund snack og er desuden nemme at have med i lommen. Godbidder er desuden rigtig gode til klikkertræning, hvor en veludført opgave udløser et klik og derefter en godbid.

 

Kan jeg bruge godbidder som foder?

Hvis du klikker på kategorierne her på siden, får du vist alle de godbidder, vi har. Under hvert produkt kan du læse lidt om indholdet, og dermed kan du nemt vurdere, hvor mange din hest har brug for/godt af. Et par stykker eller lidt flere om dagen er ikke noget problem i forhold til hestens daglige foderindtag, men hvis du øger mængden og når op på noget, der ligner 100-150 gram eller mere pr. dag, skal du huske at justere din hests øvrige foder.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund