Vildfuglefoder & Hønsefoder samt udstyr

Der er noget helt særligt over at holde høns og dagligt kunne hente nylagte æg i hønsegården. Det minder i vid udstrækning om at kunne høste sine egne grøntsager og er et skridt på vejen mod at blive selvforsynende – en tankegang, der bliver stadig mere populær. Her på siden får du et overblik over, hvilke hønsehuse vi har i sortimentet, samt foder til både høns, minigrise og hængebugsvin.

Automater til Høns

Foderautomater til vildfugle

Hønse & minigrise foder

Hønsehuse

Vildtfuglefoder

Urban farming

Urban gardening er efterhånden et velkendt begreb – hvor man dyrker grøntsager, frugt og krydderurter i byen – på et gadehjørne, i et højbed i parkerne eller på altanen og/eller i gårdhaven. Men hvad med urban farming? Selv om begrebet endnu ikke er nær så udbredt som urban gardening, så vinder det stadig mere frem. Det går kort og godt ud på at holde høns eller øvrige landbrugsdyr i byområder og blive om ikke selvforsynende, så i hvert fald vidende om, hvor maden kommer fra. Du styrer selv processen, og hvad hønsene spiser, hvilket giver dig æg der er de rene pragteksemplarer – og sundere både for dig, hønsene og miljøet end dem, du køber i supermarkedet.

 

Stort udvalg af hønsehuse og foder

Her hos MiniZoo har vi et bredt udvalg inden for både høns og hønsehuse. Uanset om du foretrækker dværghøns eller almindelige, store høns, så er du havnet det rigtige sted. Vi har naturligvis også det korrekte foder, og hvis du planlægger at udruge kyllinger, kan vi også være behjælpelige med varmelamper. Og meget mere.

 

 

Vores hønsehuse fås i mange størrelser og designs. Kvaliteten er i top, og de kan naturligvis alle sagtens holde til det omskiftelige og til tider barske danske vejr. Før du investerer i et hønsehus, anbefaler vi, at du får klarlagt, præcis hvad formålet med dit hønsehold er – hvor mange høns skal du have, skal du ’bare’ have æg, eller planlægger du at udruge kyllinger? Har du behov for en løbegård til hønsene, eller kan de gå frit i haven? Og så fremdeles. Hvis du har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker, eller kontakte os på telefonen.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund