Pvc-rør og fittings til havedam

 

Hvis du selv har begivet dig ud i at bygge og/eller installere en havedam, eller du har fået lyst til at om- eller udbygge det eksisterende rørsystem, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du en oversigt over samtlige PVC-rør og -fittings til havedamsbrug. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og se hele udvalget. Hvis du er i tvivl om, hvilke dele du skal bruge for at bygge dit drømme-rørsystem, er det bare at spørge – vi rådgiver og vejleder hellere end gerne.

Skræddersyede rørsystemer

Fordelen ved at bygge sit eget rørsystem til havedammen er, at du kan få det præcis, som du gerne vil have det. Du kan lave så mange forgreninger, snoninger, mv., som du vil – uanset hvilken vej du vil føre vandet, har vi rør og fittings, der kan klare opgaven. Samtlige rør og fittings i denne kategori er fremstillet af holdbar PVC, som har en lang levetid og er fleksibelt og nemt at arbejde med. Vores sortiment er stort og omfatter bl.a. kuglehaner, reduktionsbøsninger, grenrør, samlemuffer og meget andet – naturligvis i flere forskellige størrelser og diametre.

 

Holdbar og fleksibel PVC

Når du selv bygger et rørsystem til din havedam med PVC-rør og fittings fra MiniZoo, er du garanteret et holdbart produkt, der er nemt at arbejde med og tillige meget fleksibelt. Lige som vores øvrige produkter er vores udvalg af PVC-produkter til havedammen fremstillet af kendte producenter, og du kan derfor trygt stole på, at vandet til din havedam er i trygge hænder og tætte rør.

© www.minizoo.dk