Lys og spot til havedam

 

En havedam kan, med den rette placering og dekoration, være en sand oase med en nærmest magisk stemning omkring sig. Den stemning kan forstærkes yderligere ved at supplere med lys eller spots til havedammen, så du også har mulighed for at nyde den i den mørke tid. Her på siden finder du flydelys, havelys, spots og transformere til at belyse din havedam fra alle vinkler. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og spørg os gerne til råds, hvis der er produkter, du gerne vil vide mere om.

Spot på vandet

En havedam bliver kun smukkere af at blive belyst, og samtidig øger du sikkerheden omkring den. Ved at have belysning i og omkring havedammen er du med til at sikre, at du eller dine gæster (eller dine børn!) uforvarende kommer til at træde i dammen med både personskader og materielle skader til følge.

 

Flydelys i havedammen

Flydelys er om noget med til at forstærke den romantiske og nærmest magiske stemning, der kan eksistere omkring en havedam. Med energieffektive halogenlys kan du lyse dammen op på fineste vis – og uden at det skal koste dig en formue.

 

Spots og tranformere

Sæt spot på havedammen med lækre, brugervenlige spots. Vælg mellem traditionelt hvidt lys og skønne, stemningsfulde farver forårsaget af et sæt med farvet glas til dine spots. Uanset hvad du vælger, vil din havedam se ud af noget helt særligt og bringe glæde til både dig selv og dine gæster.

© www.minizoo.dk