Alt i granit til havedam

 

Granit er et utrolig smukt og alsidigt materiale, der gør sig virkelig godt udendørs. Med få virkemidler kan du omdanne din have og havedam fra en helt almindelig have til noget ekstraordinært med både sjæl og personlighed. Her på siden har vi samlet alle de granitprodukter til haven og havedammen, som du kan få hos MiniZoo. Det giver dig et nemt og hurtigt overblik og sikrer, at du ikke går glip af en kategori, der måske kunne være med til at bringe netop din have til at blive noget helt særligt. Vælg mellem bl.a. fuglebade, lanterner, møbler, figurer, broer, portaler, søjler, vandsten, plantebedsafgrænsninger og meget mere – alt sammen i granit og alt sammen til overkommelige priser.

Hvad er granit?

Du kender formentlig granit fra køkkenbordplader, trapper, håndvaske og mange andre steder, hvor det har en helt plan, jævn overflade. Det skyldes en polering eller slibning af granitten, der fra naturens side er helt ru og nopret. Granit er en stenart, der er fremstillet af smeltede sten og mineraler, og som er blevet dannet under tryk dybt nede i jorden. Granit fås i mange forskellige farver alt efter sammensætningen af mineraler i stenen. Materialet kan bruges både udendørs og indendørs og er usædvanligt slidstærkt og nærmest uforgængeligt – også i det lunefulde danske klima. Granit til udendørs brug er sædvanligvis råt og upoleret, men fås også i glatte, polerede udgaver.

 

Granitpynt i havedammen

Granit til havedammen fås i mange forskellige udformninger og størrelser, og hvilke produkter du foretrækker, afhænger helt og holdent af, hvem du er, og hvad du gerne vil udtrykke med din have. Vandsten og vandfald i granit giver en dejlig rolig og rislende stemning i haven, mens granitsten til lys og/eller lanterner i granit i høj grad bidrager til hyggen og forlænger de lyse sommeraftener. Mulighederne for at skabe et helt personligt og meget udtryksfuldt miljø i og omkring havedammen er i høj grad til stede med granit til havedammen fra MiniZoo – vælg de produkter, der appellerer mest til dig, og få leveret direkte til døren.

© www.minizoo.dk