Vitaminer og mineraler til gnavere

Hvis du fodrer din gnaver korrekt med fuldfoder, grønt og frugt, er den dækket ind med de nødvendige næringsstoffer. Af og til kan det imidlertid være nødvendigt at supplere din gnavers kost med vitaminer og mineraler – f.eks. ved sygdomme, hud- eller pelsproblemer. På denne side finder du hele vores udvalg af vitaminer og mineraler til gnavere, samt ’smackers’, der er rigtig gode for slibning af tænder, samtidig med at de indeholder vigtige vitaminer og mineraler. 

Mineraler

Vitaminer og kolby

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler er et godt supplement til den daglige kost, særligt hvis kæledyret taber pels, eller hvis man synes, den hænger lidt med hovedet, måske særligt i den mørke tid. Det er svært at overdosere vitaminer og mineraler, men omvendt er det ikke nødvendigt at give for meget – læs under hvert enkelt produkt, hvad det gavner, og hvornår du bør bruge det. Alle gnavere bør have en mineralsten i buret, så det er nemt for dem selv at vedligeholde sine tænder. Gnaveres tænder vokser konstant, så det er vigtigt, at de slibes og holdes nede.

 

Hvad er en smacker?

En smacker er dels en sund snack til din gnaver, dels medvirkende til naturligt tandslid. Samtidig kan den hjælpe med at aktivere gnaveren, når den er i buret – særligt, hvis du hænger smackeren op. På den måde bliver gnaveren udfordret, og dens hjerne og balancesans bliver stimuleret – nøjagtigt som det ville være tilfældet ude i naturen.

 

Forskellige mærker i høj kvalitet

Alle vitaminer og mineraler til gnavere, som du finder hos MiniZoo er fremstillet af anerkendte producenter og er i højeste kvalitet. Vi fører mærker som Vitapol Kolby, JR Farmy’s, Diafarm, mv. – din garanti for et produkt, der er helt i orden. Er der vitaminer eller mineraler, du ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os – så kan vi med stor sandsynlighed skaffe dem til dig. Eller fortælle dig, hvor du kan få fat i dem.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund