Tilbehør til gnavere

Der findes mange forskellige typer tilbehør til gnavere, og her på siden finder du noget af det mest nødvendige: pleje- og toiletartikler, herunder pelspleje, gnavertoiletter og negleklippere. Dermed bliver det nemt for dig at finde det, du leder efter, og skulle det ikke lykkes, er du altid velkommen til at kontakte os.

Pelspleje

Toilet Artikler

Gnavertoiletter

For at buret ikke hurtigt bliver ulækkert, er det en god idé at placere et gnavertoilet i et hjørne, så dit kæledyr har et bestemt sted at forrette sin nødtørft. Put eventuelt strøelse eller sand i bunden af toilettet – det er med til at mindske lugten og gør det i øvrigt nemt at tømme/skifte toilettet. Fa naturens side er de fleste gnavere renlige og vil besørge samme sted næsten hver gang. Derfor er gnavertoilettet så smart. Bemærk dog, at det kan tage lang tid for dit kæledyr at vænne sig til det.

 

Plejemidler til gnavere

Hvis dit kæledyr mangler kalk, vitaminer og mineraler, kan vi hjælpe med forskellige plejeprodukter. Vidste du, at marsvin ikke selv kan danne C-vitamin? Det gør det ekstra vigtigt for dem at få en kost rig på C-vitamin for at trives optimalt. Hos MiniZoo kan du købe pulver, piller eller flydende mikstur med netop C-vitamin.

 

Klip din gnavers negle regelmæssigt

Lige som vi mennesker har hår og negle, der gror hele tiden, så er det samme tilfældet med gnavere – særligt kaniner og marsvin, der ikke slider sine negle i et bur på samme måde, som de ville gøre i naturen. Sørg derfor at tjekke og klippe dem regelmæssigt – hos MiniZoo finder du de rette remedier at gøre det med, så det bliver nemt at gå til. Den mest skånsomme måde at klippe gnaverens negle på er ved først at have vænnet den til berøring af poterne og ved, at I er to om negleklipningen – en til at holde kæledyret, en til at klippe. Klip ikke tættere på blodåren end 1-2 mm.

 

Har din gnaver filtret pels?

Hvis din gnaver har lang pels, og den er blevet filtret helt sammen, så kan du afhjælpe det med en god gnaverbørste eller strigle. Er filtrene blevet for voldsomme er der ikke andet for end at klippe dem af, men husk at være opmærksom på, at dit kæledyr har behov for jævnlig pelspleje.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund