Kaninseler og liner til kæledyr

Hvis du gerne vil have din gnaver med udenfor for at kigge lidt på verden eller træne den, kan en gnaversele være en god idé. På denne side finder du kaninseler og liner til dit gnaverkæledyr – alle i høj kvalitet og i forskellige design, farver og materialer. Kig nærmere på de enkelte produkter i underkategorien ’Seler’ – der finder du hele vores udvalg.

Seler

Hvorfor bruge en sele?

En kanin- eller gnaversele er meget velegnede til træning af og gåture med din gnaver. Ud over at sikre, at dit kæledyr ikke stikker af, giver selen større kontrol over dit kæledyr, og du risikerer ikke at komme til at skade dets hals, hvis du trækker i det. Træk bør dog undgås i videst muligt omfang, sele eller ej.

 

Gnaverseler hos MiniZoo

Du finder seler og liner til alt lige fra kaniner, marsvin og hamstere til ildere, fritter og chinchillaer – og mange øvrige kæledyr i gnaverkategorien. Kvaliteten er i top, og det samme er hyggefaktoren, når du tager dit kæledyr med ud på en gåtur i solen – på jagt efter græs og friske mælkebøtteblade. Alle kæledyr elsker motion, og sandsynligheden for, at dit kæledyr vil nyde en gåtur med sin ejer, er meget stor. En tur udendørs er desuden medvirkende til at slibe kæledyret kløer og dermed holde neglene sunde og pænt afrundede. Jævnlige gåture modvirker i øvrigt overvægt og deraf følgende sygdomme.

 

Værd at bemærke vedr. seler

Når du vælger sele til din gnaver, er det vigtigt, du er opmærksom på, at størrelsen er korrekt. Selen må hverken være for stram eller for løs – en tommelfingerregel siger, at der skal være plads til ca. to fingerbredder under selen. Det er også vigtigt at tjekke, at selen/linen sidder rigtigt. På den måde bliver trykket fra snoren og eventuelle træk nemlig fordelt hen over brystet i stedet for omkring halsen.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund