Hamster

 

Vi har et bredt udvalg af små søde hamstere, i alle størrelser og farver. Hamstere er nemme at passe og de kræver ikke så meget.
Vi har erfaring inden for Sibiriske Dværghamstere, Kinesisk Dværghamster, Roborovski Dværghamster og Guldhamstere.
Forskellen på disse hamstere er primært størrelsen. Roborovski Dværghamstere er generelt mindre end de andre arter. 
Kinesiske Dværghamstere har en lidt længere ''hale'' og er mere slanke i kroppen, som gør at de ser længere ud. 
Sibiriske Dværghamstere er de mest almindelige dværghamstere som man finder i de danske hjem. De er mere rolige og lidt større. 
Guldhamstere er en del større og kræver lidt mere plads end de andre arter. Guldhamstere findes i forskellige pelstyper.
Fællesnævneren for alle hamstere er at de er omnivore (alt ædere) og at de helst lever solitært, også kaldet eneboer. 


Når man køber et hamster skal den have et bur med minimal tremmeafstand, så den ikke kan smutte ud. Tag et kig inde under vores hamsterbure, så kan du få en fornemmelse af størrelsen. For et hamster er kosten vigtig, da hamstere er omnivore (alt ædere) Foderet skal indeholde både proteiner, vitaminer og grønt. Et super Premium foder er klart at foretrække. Alt vores super Premium foder kan ses under ''Foder til hamster''
Et hamster er et godt begynderdyr, hvis man gerne vil sætte sig ind i hvordan det er at have en gnaver. Da hamstere har en levetid på ca. 2 år, er der mange som vælger dem som deres første gnaver.
Man skal altid huske på at et hamster er natdyr og laver de mest basale ting såsom at spise, drikke og løbe i hjulet om natten. Hvis man er rigtig aktiv med sit hamster er der stor mulighed for at hamsteren bliver mere aktiv om dagen.


Et hamster der er socialiseret ordentligt, kan håndteres af børn helt ned til 4 års alderen, men der anbefales altid at der er en voksen til stede, når hamsteret skal ud af buret. Hamstere sover meget af dagen, men elsker at komme ud at løbe i en løbegård.
Et hamster kan også komme udenfor i et par timer under opsyn i sommeren. Hamstere må absolut ikke bo udendørs eller være ude for længe ad gangen.
Så hvis et hamster er lige er noget for dig og din familie, så tag et kig ind forbi os og få en snak med vores uddannede personale.

© www.minizoo.dk