Hamster

 

Vi har et breddere udvalg af små søde hamstere, i alle størrelser og farver. Hamstere er nemme at passe og de kræver ikke så meget.
Vi har erfaringer indenfor Sibiriske Dværghamstere, Kinesisk Dværghamster, Roborovski Dværghamster og Guldhamstere.
Forskellen på disse hamstere er mest størrelsen. Roborovski Dværghamstere er generalt mindre end de andre arter. 
Kinesiske Dværghamstere har en lidt længere ''hale'' og er mere slanke i kroppen, som gør at de ser længere ud. 
Sibiriske Dværghamstere er den mest almindelige dværghamster som man finder i de danske hjem. De er mere rolige og lidt større. 
Guldhamstere er en del større og kræver lidt mere plads end de andre arter. Guldhamstere findes i forskellige pelstyper.
Fælledsnævneren for alle hamstere er at de er omnivores (alt ædere) og at de helst lever solitært, også kaldet eneboer. 


Når man køber en hamster skal den have et bur med minimal tremmeafstand, så den ikke kan smutte ud. Tag et kig inde under vores hamsterbure, så kan du få en fornemmelse af størrelsen. For en hamster er kosten vigtig, da hamstere er omnivores (alt ædere) Foderet skal indeholde både proteiner, vitaminer og grønt. Et super Premium foder er klart at foretrække. Alle vores super Premium fodere kan ses under ''Foder til hamster''
En hamster kan være et godt begynder dyr, hvis man gerne vil sætte sig ind i hvordan det er at have en gnaver. Da hamstere har en levetid på ca. 2 år er der mange som vælger dette som deres første gnavner.
Man skal altid huske på at en hamster er natdyr og laver de mest basale ting så som at spise, drikke og løbe i hjul om natten. Hvis man er rigtig aktiv med sit hamster er der stor mulighed for at hamsteren bliver mere dag aktiv. 


En hamster der er socialiseret ordentligt kan håndteres af børn helt ned til 4 års alderen, men der anbefales altid at der er en voksen til stede når hamsteren skal ud af buret. Hamstere sover meget af dagen, men elsker at komme ud og løbe i en løbegård eller i en hamsterbold. Hamsterbolde må KUN bruges i 30 minutter ad gangen. 
En hamster kan også komme udenfor i et par timer under opsyn i sommeren. Hamstere må absolut ikke bo udendørs eller være ude for længe ad gangen.
Så hvis en hamster er lige er noget for dig og din familie, så tag et kig ind forbi os og få en snak med vores uddannet personale.

© www.minizoo.dk