Eksotiske gnavere

 

Herinde ser du vores eksotiske gnavere, som er for den lidt mere erfarene ejer der gerne vil prøve noget spændende. Disse dyr er lidt mere krævende i forhold til pasning og burplads, men kan blive et fantastisk kæledyr, som man har glæde og sjov af i mange år.
Eksotiske gnavere er sjove at have med at gøre, da de udfordre en på en helt ny måde og deres adfærd er langt mere facinerende end andre gnavere. Man kan vel godt sige at man får en ven man sent vil glemme. 
Du kan se hvilke eksotiske gnavere vi har på lager i denne kategori. De fleste eksotiske gnavere er pattedyr og omnivore (alt spisende) så de skal have en varieret kost der indeholder proteiner, de spiser også levende insekter som græshopper, melorme, fårekyllinger og andet godt, men de elsker også en god omgang salat. Du kan se vores store udvalg af fuldfoder og snacks til disse fantastiske dyr indenunder vores foder kategorier. 
De kræver et stort bur da de er meget aktive og godt kan lide at søge efter deres mad, så gem foderet i bunden eller højt oppe for at aktivere disse dyr, så vil de blive glade og du har noget facinerende at kigge på. 

© www.minizoo.dk