Gnaverfoder

På denne side finder du hele vores udvalg af premium-foder til alle slags gnavere, lige fra hamstere til fritter og alt derimellem. Vi har fuldfoder, tilskudsfoder og godbidder/guf til kæledyr, så her er noget til både den store sult, og når dit kæledyr fortjener lidt ekstra godt. Kig i de specifikke fodergrupper for at finde præcis den fodertype, der passer til dit kæledyr.
Det rigtige foder er vigtigt for kæledyrs sundhed og trivsel. 
Herinde finder du foder til Herbivores (planteædere), Omnivores (altædere) og Carnivores (kødædere) 
Hvis du er i tvivl om hvilken kategori dit kæledyr høre indeunder, står vi altid klar til at hjælpe med faguddannet personale.

Chinchillafoder

Degu Foder

Guf til kæledyr

Hamsterfoder

Hø og halm til gnavere

Jordegern Foder

Kaninfoder

Marsvinefoder

Mus og Rottefoder

Pindsvin foder

Tilskudsfoder til gnavere

Hvad spiser gnavere?

Gnavere har behov for alsidig kost – præcis lige som mennesker. Det foder, du finder hos MiniZoo indeholder vitaminer og mineraler i anbefalet omfang, og der er tilsat ekstra ingredienser i visse af produkterne. Bl.a. er der tilsat C-vitamin i marsvine-foderet, da marsvin ikke selv kan omdanne C-vitamin i kroppen. Ud over fuldfoder og tilskudsfoder kan du supplere din gnavers kost med friske, grønne grøntsager. Frugt kan også gives, dog i begrænset omfang.

 

Vigtigheden af det rigtige foder

Det er vigtigt at fodre din(e) gnaver(e) korrekt, og det er nemt at gøre med Super Premium-foder fra MiniZoo. Det indeholder alle de vitaminer og mineraler, dit kæledyr har brug for, så det kan leve et langt og sundt liv. Du kan supplere med tilskudsfoder, hvis du vil booste dit kæledyrs sundhed yderligere. Godbidderne fungerer som ’snack’, men kan sagtens bruges jævnligt, så længe det sker i de rigtige mængder. Ud over at være næringskilde for gnaverne, fungerer foder og godbidder også som hjælper til naturligt tandslid. Mange gnavere har nemlig tænder, der vokser konstant, og de har derfor brug for noget, der kan slibe dem, så de ikke bliver for lange.

 

Hvorfor én type foder frem for en anden?

Kvalitetsfoderet fra MiniZoo indeholder al den næring, dit kæledyr har brug for, og samtidig mindsker du risikoen for lange tænder, dårlig mave og unødige tilsætningsstoffer. Godt foder er vejen frem, og du kan læse mere om indholdet under hvert enkelt produkt. Er der nogle typer Super Premium-foder, du ikke kan finde, eller som vi ikke har på lager, er det altid muligt at kontakte os – så bestiller vi det hjem.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund