Gnaverbure og gnaverhuse

 

Er du på udkig efter en ny bolig til din gnaver, er du kommet til det rette sted. På denne side finder du nemlig en oversigt over alle de gnaverbure og gnaverhuse, vi har i sortimentet lige nu – uanset om det er et bur til kaniner, marsvin, hamstere, ildere, fritter eller noget helt sjette, du skal bruge. Klik på den kategori, der er relevant for dig, nedenfor, og se, hvilke produkter, vi kan tilbyde.

Forskellige boliger til forskellige gnavere

Gnavere er mange ting, og derfor findes der også et væld af forskellige hjem til dem. Chinchillaer bor f.eks. i høje bure, da de er meget aktive, mens et bur til marsvin ofte er lavere og større. Kaninbure er helt anderledes igen, og sådan fortsætter det. Her på siden finder du bure, huse, huler, legepladser, senge, tunneller, transportbokse, m.v. til alt lige fra kaniner, marsvin, hamstere, fedthalemus og ørkenrotter til chinchillaer, børstesvin, fritter og meget andet. De små gnavere har brug for et bur, hvor tremmeafstanden ikke er så stor. Ellers smutter de bare ud, og så har vi balladen. Marsvin og kaniner kræver et større bur, da de har et større behov for at bevæge sig.

 

Gnaverboliger i høj kvalitet

Alle vore hjem til gnaverne er i høj kvalitet og fås i forskellige materialer. Vælg bl.a. mellem træ, tekstil og miljøvenligt plast. Vi har desuden bure i afdæmpende eller skrappe farver, bure udelukkende med tremmer eller burde med både tremmer og plast. Og så videre.

Uanset hvilken størrelse bur, du skal bruge, så finder du det her – og hvis ikke, så gør vi alt, hvad vi kan for at skaffe det til dig. Vores bure opfylder alle sikkerhedsstandarder, og forudsat du vælger en størrelse, så der er god plads til dit kæledyr, har det alle muligheder for at trives rigtig godt i buret.

 

Indendørs og udendørs gnaverbolig

Mange gnavere kan også bo udenfor, men det stiller naturligvis andre krav til buret, end hvis du har dit kæledyr indenfor. Vi har bure til begge formål – de udendørs af slagsen er isoleret og tåler al slags vejr. Dog er det altid en god idé at give træet et ekstra lag træbeskyttelse for en sikkerheds skyld.

© www.minizoo.dk