Indendørs kaninbure

Herinde ser du vores store udvalg af indendørsbure til kaniner.

Vi har alt fra enkelt til to-etagers bure, samt standere og løbegårde i denne kategori!

Jo større bur = jo gladere kanin

Kaniner er temmelig plads-krævende og det er derfor vigtigt, at de har mulighed for at udfolde sig så meget som muligt.
Kaninen skal kunne stå helt oprejst inde i buret samt have mulighed for at ligge udtsrakt og kunne vende sig.
Mindstemålene for et kaninbur beregnet til én kanin er 120x80. Man skal også huske på, at kaniner er nogle meget aktive dyr, som dagligt skal have mulighed for at kunne komme ud at løbe udenfor buret. Hvis man har, eller vil anskaffe sig en frikanin, som er en kanin der bor frit i huset som en hund eller kat, kan et bur på 100cm godt bruges, det skal bare altid stå åbent.

Udover selve buret, skal kaninen have noget bundlag, det kan f.eks. være Boxo eller Hemp. Den bør have en form for hus eller hule at kunne gemme sig i, for at kunne føle sig tryg. Desuden bør den have masser af ting som kan beskæftige den, herunder legetøj, en høhæk eller bold, grene den kan gnave i, mm.

Og selvfølgelig bør den også have en madskål og en drikkeflaske, samt frisk hø hver eneste dag. Kaniners tænder er rodløse, de vokser altså hele livet. Men hvis bare man sørger for at give kaninen ting den kan gnave i, sørger den selv for at tænderne bliver slebet. Hø, grene, træ-legetøj og andet træ-tilbehør, er med til, at kaninen skal lave nogle bestemte tyggebevægelser som er med til at slibe tænderne og holde dem korte.

Man bør derfor anskaffe sig et bur, hvor der er plads til alle ovenstående samt mulighed for at kaninen stadig kan bevæge sig rundt i buret.

Har du spørgsmål til hvordan du finder det rigtige bur til din kanin, skal vi nok hjælpe dig!

Du er velkommen til at ringe, eller komme forbi en af vores butikker, hvor vi vil guide og vejlede dig til at få netop dét bur som vil passe til din kanin.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund