Hamsterbure

Hamstere er eneboere! Og skal derfor holdes alene. Vores hamsterbure er specielt lavet til, netop at give hamsteren mulighed for at undersøge, udfolde sig, føle sig tryg og tilpas i buret. 

Vores hamsterbure kommer i flere forskellige størrelser, så der er noget til enhver smag. Der er god mulighed for at indrette alle vores bure, man skal dog huske på at jo større buret er, jo gladere og sundere en hamster får man. Hamstere er meget aktive om natten, det er derfor en god idé med rigeligt plads, og et must at have masser af ting i buret til at aktivere hamsteren.

Anbefalede mål på hamsterbure mindst 80x40 til både dværg- og guldhamstere. Mindre bure bør udelukkende benyttes til transport eller som midlertidige feriebure eller sygebure.

Udover selve buret, har indretningen heri også en stor betydning for dyrets velbefindende. I naturen bor hamstere i huler under jorden, det er derfor vigtigt at den har mulighed for at lave et tunnelsystem i buret, det kan være ved brug af bundlag som Boxoeller Über. Derudover er det en super idé at hamsteren får et træhus eller en anden form for skjul i buret. Dette kan også være en del af aktiveringen, da hamsteren her har mulighed for at indrette huset og gnave i det, som bidrager til det vigtige tandslid. Ligesom hos alle andre gnavere, vokser hamsterens tænder hele livet. Tænderne skal derfor slibes, men dette er noget hamsteren klarer selv, hvis bare den har masser af ting at gnave i, i buret. Derudover kan man forkæle sin hamster med noget badesand. De elsker at rulle sig i det og det er med  til at holde pelsen fin og ren. Desuden er et hjul et must - vi har alt fra klassiske, til ergonomiske til lydløse hjul - noget til enhver smag!

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund