Bure til kaniner og gnavere

Er du på udkig efter et nyt bur til din gnaver eller kanin, er du kommet til det helt rette sted!

På denne side finder du nemlig en oversigt over alle de gnaver/kaninbure og gnaverhuse, vi har i sortimentet lige nu – uanset om det er et bur til kaniner, marsvin, hamstere, fritter, rotter eller noget helt sjette, du skal bruge. Klik på den kategori der er relevant for dig, nedenfor, og se hvilke produkter, vi kan tilbyde.

Bure til Jordegern

Chinchilla og Degubure

Fritte og Ilderbure

Hamsterbure

Huler til gnavere og kaniner

Indendørs kaninbure

Legeplads til kæledyr

Marsvinebure

Ørkenrotte og Rottebure

Senge til gnavere

Træhuse til gnavere

Transportbokse til smådyr

Tunneler til kæledyr

Udendørs bure

Forskellige bure til forskellige gnavere

Der findes mange forskellige slags gnavere og derfor også et hav af bure! Chinchillaer bor f.eks. i høje bure, da de er meget aktive og glade for at klatre, mens et bur til marsvin ofte er lavere og bredere, da de ikke er dyr der springer. Kaninbure er helt anderledes igen, og sådan fortsætter det. Her på siden finder du bure, huse, huler, legepladser, senge, tunneler, transportbokse etc, til alt lige fra kaniner, marsvin, hamstere, og ørkenrotter, til chinchillaer, børstesvin, fritter og meget mere!. De små gnavere som mus og hamstere har brug for et bur, hvor tremmeafstanden er smal nok til at de ikke kan smutte ud, dette opfylder vores bure selvfølgelig.

 

Gnaverbure i høj kvalitet

Alle vores bure er i høj kvalitet og fås i forskellige materialer. Vi har alt fra træ til tekstil, til miljøvenligt plast og nogle af burene er kombineret med både tremmer og plast. Vi har desuden bure i afdæmpede og pang-farver, så de egner sig både til stuer, børneværelser m.m. Desuden fører vi også enkelte starter-gnaverbure, hvor alt det nødvendige tilbehør såsom drikkeflaske, løbehjul, madskål og skjul, medfølger!

Indendørs og udendørs gnaverbure

Mange gnavere kan også bo udenfor, men det stiller naturligvis andre krav til buret, end hvis du har dit kæledyr indenfor. Vi har bure til begge formål – de udendørs af slagsen er isoleret og tåler al slags vejr. Dog er det altid en god idé at give træet et ekstra lag træbeskyttelse. 

OBS!

Vær opmærksom på at kaniner der har været vant til at bo indenfor, først kan blive permanente udekaniner, når temperaturen er oppe over 25 grader, dvs. Maj-Juli måned. Det er meget vigtigt at de ikke kommer ud før eller efter dette tidspunkt, da de ellers kan få sygdomme som lungebetændelse, der kræver dyrlægehjælp.

Marsvin skal også blive tilvænnet til udendørstemperaturer på samme måde som kaniner, deres bur skal dog stå i læ, da de ikke er helt så hårdføre som kaniner. Det anbefales derfor at placere buret i et skur, i en kælderskakt eller lign, hvor de ikke får for meget træk.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund