Bøger om gnavere

Jo mere du ved om dine kæledyr, jo bedre er du i stand til at tage dig af dem på bedste vis. Her på siden har vi samlet vores sortiment af bøger om alle former for gnavere, der holdes i bure, terrarier og store volierer. Bøgerne gennemgår gnavernes naturlige behov og giver vejledning til pleje og pasning. 

Eksotiske pattedyr

Hvad skal jeg vide på forhånd?

Det er altid en stor beslutning at snakffe sig et eller flere kæledyr. Det er en levende ting, der skal bo hos dig og have det godt, så jo mere du ved om det på forhånd, jo nemmere bliver det. Selv om en kanin eller et marsvin måske ikke ser ud af så meget, så er der alligevel ting, det er vigtigt at være opmærksom på, så kæledyret trives optimalt. Og alt, hvad der er værd at vide om gnaverne, kan du læse i bøger om emnet. Hvordan skal dit nye kæledyr passes, er det et socialt dyr, og vil det mon passe godt ind i din familie? Hvad spiser det, hvor meget motion skal det have, og hvad koster det overhovedet at købe bur, udstyr og foder? Og så videre.

 

Bøger om gnavere hos MiniZoo

Hos MiniZoo finder du altid et bredt udvalg af produkter og bøger om gnavere. Gør både dig selv og dit kæledyr en tjeneste ved at læse op på emnet, før du investerer – det gør det også nemmere for dig at træffe et kvalificeret valg af kæledyr. Flere af bøgerne fungerer desuden som opslagsværk, hvilket gør det endnu nemmere at have med at gøre.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund