Plastrør og slanger til ferskvandsakvarier

 

Her på siden har vi samlet vores udvalg af plastrør og slanger til brug til ferskvandsakvarier. Vi har både havespiralslanger, plastrør og øvrige slanger, der passer til netop dit akvarium, og har du brug for noget, du ikke umiddelbart kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi formentlig skaffe det til dig.

Akvarieslanger i metermål

Hos MiniZoo finder du flere forskellige slanger og rør til akvariebrug – alle i metermål. Det gør det nemt at bestille præcis den mængde og længde, du har behov for; uanset størrelsen og placeringen af dit ferskvandsakvarium. Og uanset om du har behov for slange til akvariepumpen eller luftpumpen.

Diskrete farver

Plastrørene og slangerne er velegnede til fx pumpen i akvariet, og hvis du ikke ligefrem synes, den pynter, er den nem at gemme af vejen i enten akvariet eller et eventuelt tilhørende skab. Vælg mellem slanger i sort, diskret grøn eller gennemsigtig – alle slanger passer godt til akvariet og de grønne planter, du eventuelt måtte have i det.

Kontakt os ved tvivlsspørgsmål

Hvis du er i tvivl om, hvilken type slange – og hvor meget – du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos MiniZoo er alt vores personale kompetent og faguddannet, så her er du i de bedste hænder.

 

© www.minizoo.dk