PVC-rør og fittings

 

Hvis du er fiks på fingrene, kan du bygge dit eget rørsystem til akvariet. Fx til vandpåfyldning og aftapning med gennemføring, så det er nemt at trække vandet ud af akvariet. Vi har også dele, der gør det muligt at bygge sit eget filter – mulighederne er mange, og du finder alle delene her. Spørg os gerne til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Byg dit eget rørsystem

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil bygge dit eget rørsystem til dit ferskvandsakvarium. Måske kan du ikke umiddelbart finde et, der passer perfekt til dine behov – måske er du fiks på fingrene og kan godt lide at have et projekt at nørkle med. Under alle omstændigheder er det en sjov ting at give sig i kast med, og her på siden finder du hele vores udvalg af rør og fittings i PVC. Vi har alt fra bløde vinkler til kuglehaner, flexslanger og overløbskamme og meget, meget mere. Det er bare at se dig omkring – og spørge, hvis du leder efter noget, du ikke umiddelbart kan finde.

 

Mærkevarer

Vores rør og fittings er i højeste kvalitet fra anerkendte producenter. Med andre ord behøver du altså ikke bekymre dig om, at kuglehanen eller pakningerne lækker eller er utætte. Vores priser er fornuftige og beror på, at rørsystemet skal have en lang levetid.

© www.minizoo.dk