Akvariedekoration til ferskvandsakvarier

 

Dekoration til ferskvandsakvarier

Et akvarium uden dekoration er som et hjem uden møbler eller noget på væggene. Dekorationen er det, der giver akvariet liv og personlighed, og det, der gør, at det fungerer som farverigt indslag i din bolig. Nedenfor kan du se alle de forskellige dekorationsprodukter, vi har til ferskvandakvarier – klik på det, du gerne vil se nærmere på, eller kontakt os, hvis du ikke finder det, du leder efter.

Alt til akvariet – og mere til

Uanset om du ønsker et stilrent akvarium uden overflødige dikkedarer, eller du drømmer om et ferskvandsakvarium, der er et sandt mekka af trærødder, koraller, skibsvrag, kranier og/eller figurer, har vi lige det, du skal bruge. Der findes mange forskellige materialer – både naturlige og kunstige – og alt er meget holdbart og i god kvalitet.

 

Figurer, huler, rør, mv.

Fisk elsker at gemme sig og svømme ind og ud mellem forskellige forhindringer. Til formålet har vi alt lige fra figurer, rejerør og mallehuler til planter, sten, grus, trærødder og koraller. Og meget meget mere. Størsteparten af vores dekoration fås i forskellige temaer, så vi kan imødekomme alle ønsker. Og hvis du ikke kan se det, du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os – hvis vi ikke har det, kan vi formentlig skaffe det.

 

Dekoration til børneakvarier

Mange børn holder af at have et akvarium på værelset. Fisk er flotte og sjove at kigge på, og med tematiseret dekoration bliver det endnu sjovere. Her hos MiniZoo finder du fx hele Svampebob-serien, så de yngste i familien kan glædes over at se fiskene lege skjul sammen med Svampebob, Patrick og Gary.

© www.minizoo.dk