Akvariebøger og cdrom med akvariefisk

 

Internettet er godt til mange ting, men når du savner information om noget – fx fisk – er der ikke meget, der slår en god opslagsbog. Her hos MiniZoo har vi samlet vores udvalg af akvariebøger og cd-rommer med information om alt fra akvarieteknik til diskusfisk, maller og akvarieplanter. Og meget, meget mere. Klik på den kategori, der er mest relevant for dig – som erfaren akvarist eller som helt grøn på området. Og husk – man kan altid blive klogere!

Gavnlig litteratur om akvarier og akvariefisk

Uanset om du er en glad nybegynder, eller du har holdt akvariefisk i både hele og halve år, har vi med garanti en bog eller en cd-rom, du kan få gavn af. Læs bl.a. om, hvordan du indretter akvariet mest hensigtsmæssigt, og om hvordan du fodrer udvalgte akvariefisk, så de trives bedst muligt. For uanset hvordan vi vender og drejer den, er et akvarium mere krævende end ’bare lige’.

 

Det levende kunstværk

Mange kalder akvariet for et levende kunstværk, og hovedpersonerne i det – fiskene – vedbliver kun at være smukke og farvestrålende, hvis de trives. Hvis de har vandplanter at gemme sig i, den rette vandtemperatur og næringsrigtigt foder. I vores mange bøger kan du læse meget mere om, hvordan du bedst muligt indretter akvariet, hvilket foder der er bedst, og meget mere.

 

Bøger om cichlider

Der findes mange forskellige typer cichlider, og hos MiniZoo finder du bøger om bl.a. dværgcichlider, Malawi-cichlider og Tanganyika-cichlider. Alle typer cichlider er meget smukke at have i akvariet, men bemærk, at Tanganyika-cichlider ikke egner sig så godt til selskab af andre fisk, da de har tendens til at grave i bundlaget – noget, der ikke er så hensigtsmæssigt for andre fisk. De foretrækker gemmesteder som sten og små huler, mens dværgcichliden fx foretrækker en mudret bund.

© www.minizoo.dk