Saltvandsakvarie

Saltvandsakvarier er utroligt populære, for de muliggør i bogstaveligste forstand et hav af fisk. Hos MiniZoo har vores store passion altid været akvarier, og vi har mange års erfaring med at bygge, rådgive og sælge alt til enhver akvarieentusiast. Få et overblik her på siden over alt tilbehøret til saltvandsakvarier – inkl. naturligvis selve akvariet.

Saltvandsfisk og andet liv i akvariet

Når akvariet er blevet installeret og fyldt op med alt det nødvendige, foruden smukke akvariebaggrunde, sten, lys, pumpe og en masse vand, er tiden endelig kommet til det sjove: At købe akvariefisk og andet liv. Hos MiniZoo sælger vi akvariefisk i alle afskygninger og har mulighed for at skaffe nærmest alt – så kun din fantasi sætter grænser, og dine drømme har frit spil. Vi har fx anemoner, rejer, krebs, børsteorm, snegle, eremitkrebs, saltvandskoraler, klovnfisk og alle de andre super smukke saltvandsfisk, men dem skal du købe fysisk i vores butik på Tårnby Torv. Her på siden sælger vi andre levende dyr som sendes af en med certificering til transport af dyr.

Specialbyggede akvarier

Nogle gange har man specifikke behov for et akvarium, der ikke umiddelbart findes. Det kan være frustrerende, hvis man har sat sig i hovedet, at akvariet skal være af en vis størrelse eller have nogle helt specifikke mål, men heldigvis er der hjælp at hente – vi tilbyder nemlig specialbyggede akvarier. Ofte får vores kunder bygget et akvarie som en del af deres indretning, fx som væggen mellem to stuer, som bagvæggen i køkkent eller som søjle midt i rummet. Der er mange muligheder for at gøre dit hjem eller arbejdsplads ekstra trendy og levende.

Sådan bestiller du et specialbygget akvarium

De specialbyggede akvarier bestilles ved at indtaste de ønskede mål i formularen. Bemærk, at målene kan variere med op til 5 mm på det endelige produkt. Når du har indtastet de ønskede mål og funktioner (hulboring, overløb mv.), vises prisen samt den forventede leveringstid på akvariet.

Leveringstid på specialbyggede akvarier

Fordi specialbyggede akvarier netop er … ja, specialbyggede, er leveringstiden længere end på akvarier med standardmål. Ordren kan desuden hverken annulleres eller returneres – heller ikke, hvis akvariet er forsinket hos producenten eller transportfirmaet.

Høj kvalitet hele vejen igennem

Vores specialbyggede akvarier er udført efter alle kunstens regler og er naturligvis i høj kvalitet. Her er tale om solide akvarier, der kan rumme det, du nu vælger at putte i dem – sørg blot for, at størrelsen matcher indholdet, så du ikke ender med et for lille akvarium.

Kontakt os for råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvor stort (eller lille) et akvarium, du har behov for til dine pågældende kæledyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente og imødekommende personale står altid klar til at råde og vejlede dig – ring til os, eller kom forbi en af vores butikker, så finder vi sammen den perfekte størrelse på et specialbygget akvarium til dig.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund