PVC Plastskiver (CAW)

 

HVAD ER PVC ?

Polyvinylklorid eller PVC-plast er et vanligt förekommande plastmateriale, som findes i en mængde applikationer. PVC Plastskiver har fremragende kemikalie resistens og vejrbestandighed. I sin rene form er PVC hårt og stærkt. Gennem  tilsætning af elaster eller blødgøring kan egenskaber variere fra blød til stive konstruktionsmateriale.

Anvendelsområder For PVC-Plast

PVC er et mangfoldigt materiale, der er nyttigt inden for en mængde forskellige områder. Både opskummet og homogen PVC bruges ofte i reklamesammenhæng, til eksempler på materiale til displayer, butiksinredning, udformede bogstaver til skilteapplikationer og messemontre. Plastskivor af PVC bruges ofte til forskellige slags applikationer inden for byggeri og industri og hobbyverden som akvarier, takket være materialets slagtålighed, hårde overflade og langvarig holdbarhed.

Fordele med Plastskiver I Polyvinylklorid (PVC)

Meget stift og slagtåligt

Gode formningsegenskaber

Lang holdbarhed 

Udmærkede kemikalieresistens

Anpassningsbart materiale med mange anvendelsesområder

PVC-CAW

PVC-CAW er et slidstærkt plastmateriale, der er let at bære og forme. Det har en høj kemikalieresistens og stivhed. Bruges ofte til industrielle applikationer som kar, beholdere, afskærmninger, paneler, kåber som beskyttelse inden for industrien og i hobbyverden indenfor akvarier.

© www.minizoo.dk