Hængefiltre

Den revolutionerende motorteknologi indeholdt en enkelt bevægelig del - et fritsvævende magnetisk pumpehjul designet til at give overlegen slidstyrke og levetid.

Magnetisk teknologi
Flydende inde i et magnetfelt producerede det magnetiske pumpehjul mindre varme, friktion og slid. Det banebrydende design gjorde konventionelle filtre med flere bevægelige dele forældede. Opfindelsen var betydningsfuld, fordi den betød længere produktlevetid, ensartet ydeevne og mindre energiforbrug. 

Med magnetisk impellerteknologi som udgangspunkt fortsatte AquaClear med at udvikle mange andre innovationer – inklusive flowkontrol, refiltrering og CycleGuard – der har gjort AquaClear til en flerårig leder på markedet for akvariefiltrering ved hængefilter.

Patenteret flowkontrol

Med flowkontrol giver AquaClear brugere mulighed for at justere vandstrømmen til en specifik akvarievolumen eller -type. Dette giver fleksibilitet i en række forskellige situationer, såsom når fisk kræver mere eller mindre vandbevægelse og under fodring. Flowkontrol reducerer flowindtaget med så meget som 66 % uden at gå på kompromis med filtreringseffektiviteten. 

Refiltreringssystem
Når reduceret flow er valgt, recirkulerer AquaClears patenterede refiltreringssystem vandet gennem filtermediet for at maksimere filtreringsydelsen gennem øget mediekontakttid. Op til 50 % af vandet i filterkammeret behandles mange gange for at producere et biologisk stabilt, rent og sundt akvarium.

Cycleguard Alsidig Filtration
AquaClear Power-filtre giver tre essentielle former for filtrering: mekanisk, kemisk og biologisk. Flere filtreringsindsatser sikrer ensartet biologisk filtrering. Efterhånden som én type medie udskiftes, arbejder balancen af mediet på at opretholde det biologiske filter. 

Effektivt design
AquaClear-filtrering udvinder filterbeholderens fulde potentiale og sikrer, at hele filtervolumen bliver brugt. Filtermediekurvene maksimerer filtermediets kapacitet. De forhindrer også vand-bypass og muliggør nem fjernelse og installation af filterindsatser. Vand vender tilbage til akvariet via et naturligt vandfaldsdesign for at sikre effektiv vandfordeling og overfladebevægelse for optimal iltning.

Fleksibilitet og filteroutput
AquaClear kan bruges med alle typer filtermedier, som kan udskiftes og placeres i brugerdefinerede konfigurationer uden at forstyrre filtrets biologiske stabilitet.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund