Du er her: Forsiden Terrarie

Terrarie


Hos MiniZoo.dk finder du alle de kende mærker indenfor Terrarie hobbyén. Vi fører det komplette udvalg fra Exoterra, de laver alt fra terrarier til bundlaget i terrariet, Exoterra har et meget bredt udvalg af udstyr til terrarierne. Et mindre mærke er Lucky Reptile, men de har fine rugemakiner og et godt bredspektret lys sortiment med alt i UVB lys til terrarier. Jbl og Sera laver et godt krybdyrsfoder og kalk samt vitaminer. Vi har alt i terrarieudstyr til alle typer af krybdyr lige fra edderkoppper til store landskildpadder. Så har du en kongepython eller leguan, så finder du udstyret til dit terrarium hos minizoo.dk. Er du interesseret i et nyt krybdyr så kan du se hvilke krybdyr vi har i vores butikker. Vil du starte op med krybdyr for første gang, men er i tvivl om hvad du skal bruge af terrarieudstyr og størrelse på terrariet, så kig ned i en af vores butikker. Vi er alle faguddannede dyrepassere med mange års erfaring indenfor krybdyr, så hos os er du i trygge hænder. Vil du have de nyeste tilbud og nyheder så Like os på facebook: MiniZooKrav til Terrarieudstyr ?

Når du bestiller terrarier og terrarieudstyr hos minizoo.dk skal du overveje, hvad du sætter af krav til til udstyret eller terrariet. Skal det kunne deles op, så du kan have flere krybdyr adskilt. Skal varmen tænde og slukke automatisk. Er dit varmekabel stort nok til vinter – er du i tvivl så kontakt os eller kig ned i en af vores butikker og snak med en af vores erfarne dyrepassere.

 

Hvilke kvaliteter og funktionaliteter skal terrariet have ?

Dit krybdyr har brug for varme og UVB lys (størstedelen af alle krybdyr) dette er de vigtigste faktorer for at dit krybdyr klarer sig optimalt i terrariet og vil yngle. Der efter handler det om den korrekte størrelse terrarium til dit ønskede krybdyr, køber du det for stort vil krybdyret måske ikke spise, grundet det er stresset over omgivelserne, for småt skal du snart købe et større. Overvejelserne er mange før du køber et nyt terrarium eller udstyr.

 

Terrarie udstyrets kvalitet

Hos os finder du alle de største mærker indenfor terrariehobbyén det er alle meget afprøvede mærker, brugt af tusinder af terrarie kunder verden over. Vi sælger kun den bedste kvalitet der fås til terrarier. Derved undgår du at købe noget dyrt eller billigt udstyr, som ikke kan bruges eller bare går i stykker efter kort tid. Kort sagt vi ønsker at sælge en god kvalitet fra de store mærker som Exoterra og Lucky Reptile. Vi har også meget specialiseret mærker som Nekton som kun laver vitaminer og kalk til krybdyr i verdens bedste kvalitet.  

 

Hvordan skal terrarieudstyret bruges ?

Ligesom os mennesker så trives dit krybdyr bedst ved de korrekte værdier. Det gælder at have en korrekt temperatur og den rette mængde UVB lys. Holder du foreksempel ørkendyr som skægagamer, så anbefales du at udskifte alt dit UVB lys årligt, idet UVB indholdet i pærerene og lysstofrørne nedsættes kraftigt efter 6 måneder og efter 12 måneder er der næsten ingenting tilbage. For for dig som menneske, kan du ikke se det med det blotte øje. Dette er en hovedregel i terrariehobbyén. Vær forsigt når du installerer alle typer af lyskilder i terrariet så du ikke får sat fedt fingre på pærerne, dette vil kunne få pæren til at springe og du må købe en ny! Vær især opmærksom på når du duscher i terrariet, at du ikke får sprøjtet på nogle af varmekilderne, dette kan få dem til at springe eller hvis du hælder koldt vand på terrarieruden hvor du har en varmeplade eller varmekabel. Dette temperaturskifte kan få glasruden til at flække.

 

Har dit krybdyr et højt aktivitetsniveau? Skal den have særligt foder ?

Alle krybdyr skal have specifikt foder, der er beregnet til deres leve krav. Foderet skal indeholder vitaminer og kalk i en korrekt afstemt mængde til dit krybdyr. Holder du slanger, så skal du fodre med mus eller rotter til næsten alle typer af slanger. Vi fodrer alle vores mus og rotter med et premium hovedfoder, så vi sikrer at vores foderdyr indeholder alle nødvendige vitaminer og kalk tilskud til vores slanger samt varaner. Levende mus og rotter kan kun købes i vores butikker, de sendes selvfølgelig ikke. Foderdyr på frost, sendes hverdag. Holder du varaner eller agamer så skal du bruge levende foder som fårekyllinger eller græshopper, der skal du huske at købe et vitamin og kalkpulver, der separat skal overdrysses dine købte foderdyr, dette sikrer optimale hvilkår for dine krybdyr. Vi sender levende græshopper, fårekyllinger, melorme, voksmøl, regnorme, springhaler og kakkelakker.

 

Terrarieudstyr til alle typer af krybdyr uanset størrelse

Der er rigtig mange mærker af terrarieudstyr, vi har valgt dem hvor du får den bedste kvalitet og det bredeste udvalg. Men vi leder hele tiden efter nye gode mærker, der kan øge interessen indenfor terrarie hobbyén samt trivslen på dit krybdyr. Vi har mærker som Solar Raptor som er et specialiseret mærke til krybdyr, de er kendt for deres særlig store udvalg i lyskilder til krybdyr uanset størrelsen på din slange eller skildpadde så har de UVB lyset og varmespottet der passer.

 

Allergivenligt at holde krybdyr

Vi mennesker kan ikke få allergi overfor krybdyr, der er ingen sygdomme der kan smitte fra et krybdyr til et menneske. Men én undtagelse er tarmsystemet hos landskildpadder, de kan godt bære salmonella. Det er derfor altid vigtigt, at man husker at vaske sine fingre, når du har kælet eller flyttet på dit krybdyr. Har man en allergiker i familien, men alligevel gerne vil holde dyr -  kan det altid anbefales at holde krybdyr. Så er interessen at prøve at holde en slange i terrariet der hjemme, kan i roligt prøve, der er ingen chancer for at udvikle mere allergi overfor slangen.

 

Krybdyr som kæledyr!

Krybdyr er som hovedregel ikke et kæledyr men et hobbydyr der kan betragte og studeres i deres terrarium. Dog er der visse krybdyr der kan anbefales  at holde hvis det gælder gode begynderdyr eller der handler om krybdyr til børn. Afhængig hvad man ønsker så kan en kornsnog altid anbefales eller en skægagame som et ørkendyr. Begge dyr er rolige krybdyr og kan håndteres af børn. Kig endelig ned i en af vores butikker hvis du er i tvivl om hvordan dit barn vil reagere men en slange kravlende op af armen. Det kan vi afprøve i fælleskab med vores erfarne dyrepassere i en af vores minizoo butikker.

       

Kvalitets krybdyrsfoder til dit krybdyr…

Hvert krybdyr har sine behov. Vi sikrer, at når du køber dit krybdyrsfoder hos minizoo.dk, at vi har den bedste kvalitet der kan købes til krybdyr. Vi får leveret friske fårekyllinger og græshopper hver tirsdag, så vi kan sende friske og flotte foderdyr direkte hjem til dig med den højeste foderværdi. Hver onsdag får vi leveret kakerlakker, bananfluer samt krøl og spyfluer. Dette sikrer at vi hurtigt kan levere friske forsyninger med foder til alle dine typer af krybdyr lige meget om du har farvefrøer eller store slanger så har vi den bedste kvalitet af krybdyrsfoder. Skal du have tørfoder til dine skildpadder, så har vi et stort udvalg fra Sera samt Pre Alpin, der er specielt godt foder fra de tyske alper til alle typer af landskildpadder.

 

Ørken terrarium elller Jungle terrarium ?

Valget afhænger af dit ønskede krybdyr. Terrarierne laves forskelligt afhængig af formålet. Jungle terrarier laves ofte høje og smalle med meget lidt udluftning, for at kunne holde på en høj fugtighed for at imitere junglen. Ørken terrarier er ikke så høje men dybe og aflange, idet ørkendyr som foreksempel leopard gecko og dværgskægagamer bruger bundarealet i terrariet at leve på og ikke så meget højden. Udluftningen er også væsentlig større, for at luften ikke står stille i dit ørken terrarium.

 

Billigt terrarieudstyr leveret direkte  til din dør 

Er du træt af at slæbe tungt bundlag, sten og grus hjem? Eller skal du have hjælp til at bære dit terrarium op på 3 sal ? Så bestil dine terrarie varer hos minizoo.dk Vi sender terrarieudstyret lige hjem til dig indenfor 1 - 2 hverdage. Vi sender alle typer af vores terrarie varer til Danmarks bedste priser.

© www.minizoo.dk